Werkwijze

In een vrijblijvend intakegesprek ga ik graag met je in gesprek over wat jij wil bereiken. We stemmen het coachtraject samen af zodat het traject helemaal aansluit bij jouw behoefte. Vervolgens onderzoeken we, aan de hand van verschillende methodieken (oa Transactionele Analyse en Acceptance and Commitment Therapy) en oefeningen, jouw overtuigingen, patronen en valkuilen. Daarna kijken we welke actiestappen je kan zetten om jouw gewenste doel te bereiken.

 

Met mijn persoonlijke, gestructureerde en doelgerichte aanpak help ik jou graag met jouw coachvraag. Een coachtraject bestaat uit een intakegesprek en gemiddeld 5 sessies van ongeveer 1 tot max 1,5 uur. Gesprekken kunnen zowel overdag als 's avonds plaatsvinden. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie & tarieven. 

 

Bedrijven:

Ieder persoon, iedere werknemer kan soms tegen uitdagingen aanlopen. Coaching op de werkvloer heeft positieve effecten op het plezier, de prestaties en de motivatie van werknemers. Denk aan vraagstukken op het gebied van werk & privé balans, assertiviteit & grenzen stellen, omgaan met werkdruk & stress en/of loopbaan vragen.

Aandacht voor de mentale gezondheid van je werknemer in de vorm van coaching als onderdeel van goed werkgeverschap. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie & tarieven.

 

Deze opleiding is geaccrediteerd op senior practitioner niveau door EMCC/EQA.