Roel (33)

"Persoonlijk, praktisch, prikkelend en met veel warmte, zo zou ik het traject met Sanne omschrijven. Ze is erg goed in het aanvoelen van problematiek, ze vraagt door en begrijpt de vraag achter de vraag. Ze weet een sfeer van openheid en vertrouwen te creëren, waardoor ruimte ontstaat om de diepte in te gaan. Ze wist mij op de juiste momenten te prikkelen en gaf extra inzichten door mij deuren te laten openen die ik zelf niet had kunnen openen."

 

Jesse (28)

“Vanaf het eerste telefonisch contact voelde ik mij gelijk op mijn gemak en dit zette door tot de laatste sessie. Sanne is erg betrokken en meedenkend. Ze wist snel hoe de vork in de steel zat. Zij gaf mij vertrouwen door op de juiste momenten mijn gevoel te erkennen, maar soms juist ook tegengas te geven. Het traject met Sanne was op en top professioneel. Ik heb mijn doel bereikt en alle handvatten gekregen om verder te gaan."

 

 

Iris (28)

"Sanne is zeer betrokken en professioneel, goed voorbereid en heeft een fijne communicatie. Ik kijk met plezier terug op de gesprekken, blij dat ik in actie ben gekomen. Een verademing voor mezelf, echt een fase van herontdekken. Graag maak ik eens in de zoveel tijd weer een afspraak met Sanne, om samen weer de puntjes op de I te zetten. Met de handvatten die ik heb gekregen zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet! Een aanrader!"